вторник, 16 юни 2009 г.

Онези уж 10 желания..

КАКВО ИСКАТ ЖЕНИТЕ ОТ МЪЖЕТЕ???
Това е въпрос, който мъжете си задават на ум тайно, понякога, или пък леко подпийнали в компания със свои приятели. Е, не е сложен отговора!Жените всъщност не искат много!
За жените са много важни детайлите, малките подробности, които мъжете дори не съзнават.
Една неволно изказана мила дума означава много повече, отколкото скъп подарък, голям букет червени рози и други неща, които обикновено мъжете подаряват от гузна съвест или по задължение при всеки празник. Затова Ви предлагаме списък с 10 неща, които обикновено една истинска жена иска от любимия си мъж:
1.УРАВНОВЕСЕНОСТ
За да просъществува една връзка във времето и тя да бъде сериозна, то мъжът задължително трябва да бъде уравновесен. Жената не може да се чувства сигурна и да очаква закрила от мъж, който има истерични пристъпи, агресивен е, налита на бой при най-малкото нещо и е докачлив до дребнавост.Жена, която вече е узряла духовно, която търси сериозни взаимоотношения или създаване на семейство, не се впечатлява от ” псевдо мачовската мъжественост”, тя търси уравновесената си половинка.
2.ИСКРЕНОСТ
Близо 90% от връзките се разпадат заради изневери, лъжи, които обикновено се трупат и накрая ескалират в раздяла.Като в никакъв случай не става въпрос за това жената да знае къде се намира полвинката и всяка секунда и с кого е, а просто за едно доверие!
Мъже, погледнете се и вие, защото обикновено ревнувате и държите жена си като “робиня”, а очаквате тя изобщо да не се интересува защо ви няма цяла нощ!Жената иска и трябва да е спокойна с мъжа до себе си, тя очаква от него да мисли и да знае как да реагира във всяка една ситуация, да бъде умерен в приказките и действията си, а не краен!
3.ПРИЯТЕЛСТВО
Връзка, която се крепи единствено на сексуалните отношения е обречена на провал, защото идва момента, рано или късно, в които и двамата са се наситили един на друг.
За да сте заедно задълго или завинаги, то трябва да умеете да разговаряте. Ако диалогът между вас липсва, или се е изчерпал, това означава че сте просто неподходящи един за друг.Една жена иска от любимия си просто да проявява разбиране, когато се чувства зле, когато има проблем, да не се цупи, когато жената е уморена и не и е до секс, да не се съобразява единствено само със своите желания и нужди, да не бъде егоист.Връзката е двустранен процес, в нея трябва да се интересуваш от другия толкова, колкото и от себе си !
4.ЧУВСТВО ЗА ХУМОР
Това е качество, от което всяка една жена се впечатлява, защото определено жените обичат мъже с чувство за хумор!В много случаи един по-невзрачен мъж би грабнал с шегите си една жена, отколкото красавеца с каменно лице и беден или пък лаконичен речник.
5. АМБИЦИЯ
Повечето жени харесват мъже, които имат цели в живота, които преследват и постигат, вървят напред по пътя на успеха.Един философ беше казал ” целете се нависоко, в небето, в Луната, защото дори да не уцелите, ще останете сред звездите”.Тук границата е наистина тънка, между това мъжът да е амбициозен и това да се превърне в егоист, в работохолик, да започне да пренебрегва жената до себе си заради работата, да се задържа цяла нощ пред компютъра, вместо да е в леглото до любимата си и т.н. Но във всяко нещо си има “златна среда”, която Ви съветваме да търсите, за да бъдете щастливи.
6.ИЗОБРЕТАТЕЛНОСТ
Важно е мъжът да успее да бъде различен!Да бъде спонтанен, без разбира се да губи своята уравновесеност, да прави приятни изненади на жената до себе си и така тя няма да се оглежда наоколо за нещо различно.Ключът към успешната връзка е да накараш партньора си да мисли че те познава “на 100%” , а всеки ден да му поднасяш някаква приятна, неочаквана изненада.Фаталната грешка на мъжете е, че не са много романтични и не обичат да правят изненади, вместо това предпочитат да не се занимават и да минат със скъп “ефектен” подарък.Да, но за повечето жени любовта на мъжете не се измерва със сумата, която са платили за съответния подарък, а с отношението, с вниманието, с провокацията.Изненадайте любимата си със закуска в леглото, цветя подарени без повод.
7. ФИНАНСОВА ОБЕЗПЕЧЕНОСТ
Един, постоянно, финансово нестабилен мъж едва ли може да се надява на безкористна обич, когато търси сериозната си половинка.Уважаващата себе си жена, не би търпяла мъж, който постоянно и иска заеми, както от нея така и от приятели, които не връща никога, да обещава че ще си намери работа, а през последните 6 месеца да стои по цял ден в вкъщи пред телевизора или пък да се запива с приятели.
8.ВЪНШЕН ВИД
Мъже, поддържайте се!Дори да не приличате на холивудски актьор, не се изоставяйте!
Грижете се за тялото си!Тичайте, карайте колело, плувайте, спортувайте при всяка възможност, за да сте във форма. Това е важно за самите вас, ще имате по- голямо самочувствие.Хигиената също е много важна предпоставка за успех сред жените!Най-лошото е, че мъжете държат 100% жената до тях да бъде перфектна във всяко едно отношение, а за тях самите не им пука. Съгласете се, смешно е когато срещнете хубава жена, облечена добре с глътнал футболна топка шкембелия, нагизден е с анцуг и мазна коса???!!!
9.РАЗМЕРЪТ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ
Размерът, при мъжете е една от болните теми.
Мъже, не бъдете егоисти, мислете и за дамите до Вас - изненадвайте ги повече, а не просто “да си свършите работата”,предложете нещо различно, по-нестандартно, нещо не толкова рутинно, споделяйте сексуалните си фантазии, защото и жената до вас има такива, размерът няма значение за пълноценното сексуално задоволяване на жената.Нещо повече, прекалено големите размери причиняват болка на жената, а не удоволствие. Хубавият секс не се свежда до размерите. Той е съвкупност от много други фактори - внимание, нежност, достатъчно време, обич, осъществяване желанията и на двете страни..А след секс жената иска просто да я прегърнете и малко да си поговорите, а не да и обърнете гръб и да заспите. Жените се дразнят от това, по- скоро го тълкуват като “Изпълни си предназначението, сега аз ще се наспя, а ти иди прибери масата.”
10.ОБИЧ
Това правило в никакъв случай не е последно, напротив, то е най – важното.Доказвайте любовта си на своите половинка!Карайте жената до вас да се чувства единствена, най-красива, най-желана, ласкайте я.
Така ще повдигнете и собственото си самочувствие. А жената до вас ще ви се отблагодари като ви направи още по- щастлив!!!

Всъщност..ако не е Жена, а женски индивид..всичко това е дрън-дрън.
Както и ако е попаднала не на МЪЖ, а на мъжки индивид.

2 коментара:

  1. по-простичко е... две са важните неща:

    1. ако мълчанието не ви тежи /е това е моят мъж/ и не са нужни думи понякога
    2. да можете да правите нещата заедно:), не да имате еднакви интереси....

    сигурно затова съм влюбена в Него, вече mf'jr две години, а го познавам от 10:)

    ОтговорИзтриване
  2. 1. "Ако не може да разбере мълчанието ви, няма да разбере и думите."
    Мълчанието между приятели..никога не ми се е струвало неловко. Нито на тях. Напротив, дори понякога предпочитаме да си помълчим заедно. :)
    2. Да. Двамцата не следва да са еднакви. Просто няма да се съберат. Идеята е да се допълват... И да им е гот да се допълват.
    Принципа на "старите гребени". Отчупени зъби там, където на другия му стърчат. И като ги допреш- "The Perfect Match"
    :)
    Dara, а като си влюбена в този "Него"...кво направи за него бре мънки? Да си заедно.
    Или айде по-точно да попитам. Какво направи за ВАС за да сте заедно?
    ;)

    ОтговорИзтриване