сряда, 1 юли 2009 г.

Същият този, Барон Мюнхаузен! :)

"Разбах къде ни е проблема. Ние сме твърде сериозни. Умното изразително лице, все още не е признак на разум, господа! Всички глупости на земята се правят именно с това сериозно изражение. Усмихвайте се господа, усмихвайте се! :)))) "



Барон Мюнхаузен не е известен с това дали е летял до Луната или не е, а с това, че винаги говори истината! :)
Колкото и невероятно да Ви се струва.

Темата е за жените. Или да перефразирам Барона: "Усмихвайте се девойки, усмихвайте се!" :)

Парадокс: Съвременнта жена си боядисва косата, слага си фалшиви ноГти и мигли, прави си корекции на фигурата, опъва си кожата на лицето, слага си силиконови гърди, пълни си устните с ..кво ли не, боядисва се с всичко, освен спрей с надпис "автоемайл лак" и то щото просто и мирише на бензоли, а не на "Пако Рабан"...
И се оплаква, че в днешно време е трудно да се намери истински мъж.

Добре бе девойки малки сладки! Кажете ми защо АЗ трябва да харесвам това "произведение на изкуството", особено в частта му "модернизъм", вместо естественото момиче с бръчките, което виждам пред себе си, както и Вие естественото момче с бръчките, което виждате пред себе си?!
За кво ви са тия "СПА", кат може и "да не спа"...ама под звездите.
За какво ви са тези милиони сценарии от измислени истории, които се свеждат до 4-5.. Които, си разказвате толкова убедително, че почвате и вие самите да си вярвате.

Да, мъжете сме еднопластови и елементарни. Тогава?!
Значи всичко е театър за пред другите...девойки. Не, вие не се борите, гримирате, обличате и т.н заради мъжете, които са на сърцето ви, а за да спечелите надмощие над конкурентките ви. Борите се помежду, а не ЗА!
Най-малкото защото мъжете Ви харесват голи, без грим и...без конкуренция. :)





Остава да уточним какво точно разбирате под "истински"... ;)
Знам, че пак няма да ме разберете. :)
И..цъкайте на снимките, за да ги видите в пълният им "блясък" или поне в реален размер.. Не кат "ония" 20 сантиметра :D))

2 коментара:

  1. За това дали си Истински не мисля,че външността го определя.
    Драги ми Смехурко ще си позволя леееко да ти опонирам на тема корекциите при жените. Това да искаш да изглеждаш добре няма нищо лошо мисля. Най-малкото повечето неща, които си изброил правят една жена поддържана,а не измислена. Разбира се въобще не говорим "да се ъпгрейдваш" из основи, защото ако Круела Девил направиш Барби ще е само отвън, а вътрешността остава същата. Така че любителю на естественото...дори и да ти залепнат очичките върху дългите крака малко след това ще си тотално разочарован от приносителя им ;-))).И приеми,че съществуват и такива,които правят нещата за самите себе си, за да се чувстват те добре,но пък не им пука за такива дето мноооооого харесват естествените с бръчките,но правят забележка да не си бръчкаш челото :-), което какво значи Природолюбителю?????? Че по-добре да не си набръчканааааааааа.
    А истинските мъже..... са отмрели със рицарството...жалко....как ми се иска да набиеш някой на копието си заради мен ;-)

    ОтговорИзтриване
  2. И..все мъжете ли да се бием?! Тъпо!
    http://www.youtube.com/watch?v=n6MS_OEVnk4
    Кога 1 жена ще направи поне минимални усилия, вместо да чака на ръце да я носят принцове на бели коне...
    Знам, моята история не е твоята.
    Но не пречи да попитам останалите.

    ОтговорИзтриване